Amy Winehouse uusii vihkivalansa vankilassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse perui äskettäin keikkojaan, koska ei voinut nousta lavalle aviomiehensä istuessa kaltereiden takana. Nyt Winehouse ja hänen miehensä Blake Fielder-Civil ovat päättäneet uusia vihkivalansa vankilassa, Daily Star uutisoi.

Seremonia aiotaan järjestää perjantaina Lontoossa sijaitsevassa Pentonvillen vankilassa, jossa Fielder-Civil istuu parhaillaan tutkintavankeudessa. Hänen epäillään yrittäneen lahjoa oikeudenkäynnin todistajaa. Epäiltyjen joukossa on myös Amy Winehouse, sillä viranomaiset uskovat lahjusrahojen olleen peräisin tähden varoista.

Toukokuussa naimisiin mennyt pariskunta on joutunut viettämään erossa toisistaan lähes koko talven. Tällä hetkellä Winehouse on lomailemassa Bryan Adamsin omistamalla huvilalla Mystiquen saareella Karibialla. Hänen odotetaan palaavan Britanniaan perjantaiksi.