MC Hammer perustaa kilpailijan YouTubelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Discohtavana hiphop-tähtenä 90-luvun alkupuolella tutuksi tullut MC Hammer, oikealta nimeltään Stanley Burrell, on ottamassa uusia uria viihdebisneksessä. Hän aikoo nimittäin avata uuden DanceJam.com -nimisen verkkopalvelun, jossa käyttäjät voivat jakaa dance-aiheisia musiikkivideoitaan.

Rick Jamesin klassikon pohjalta U Can’t Touch This -hittinsä vuonna 1990 julkaissut MC Hammer tienasi urallaan arviolta 25 miljoonaa euroa, mutta rahat katosivat erilaisiin bisneksiin ja hulppeaan elämään. Tähti teki lopulta konkurssin vuonna 1996, mutta on taas mukana kuvioissa televisiojuontajana ja saarnamiehenä.

45-vuotias Hammer toivoo DanceJam.com -sivustostaan kilpailijaa peräti YouTubelle. Verkkopalvelun käyttö tulee olemaan ilmeisesti ilmaista, ja sen tuotto kerätään mainostuloilla. Amerikkalaiset bisnesgurut ovat olleet hyvin skeptisiä tähden suunnitelmien suhteen. Sivusto on parhaillaan jo beta-vaiheessa ja se löytyy tästä.