Asiantuntija: Britneyn peli on lopullisesti pelattu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears oli tänään pääaiheena viihdemedioissa ympäri maailmaa. Teho-osastolla parhaillaan hoidettava poptähti on asiantuntijoiden mukaan menettänyt eilisiltaisten tapahtumien takia lopullisesti mahdollisuudet saada lastensa huoltajuus takaisin.

NBC Today -keskusteluohjelmassa tänään haastatellun entisen syyttäjän Susan Filanin mukaan Britney ei totellut oikeuden määräystä eikä poliisin käskyjä palauttaa lapset isän huostaan. Tällainen toiminta on asiantuntijoiden mukaan huoltajuusprosessin kannalta hyvin negatiivista, sillä oikeus suhtautuu päätöstensä loukkaamisiin erittäin vakavasti. Samalla myös lasten hyvinvointi vaarantui vakavasti.

Itsemurhayrityksestä epäiltyä Spearsia pidetään nyt väkisin sairaalan tehovalvonnassa, koska hänen uskotaan olevan vaaraksi itselleen ja muille. Poliisien mukaan Britney oli illalla lastensa kanssa päihteiden vaikutuksen alaisena, mutta vielä ei ole julkistettu mitä aineita Spears oli käyttänyt.

Video haastattelusta löytyy tästä!