Britney kiidätettiin väkisin sairaalaan, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on kiidätetty ambulanssilla sairaalaan vain tunteja sen jälkeen, kun hän kävi huoltajuuskiistaan liittyvässä kuulustelussa.

CNN -uutistoimiston mukaan useita poliisipartioita saapui Britneyn asunnolle noin tunti kuulustelun jälkeen, ja pian paikalle tuli myös ambulanssi. Tämän jälkeen supertähti kannettiin paareilla ambulanssiin ja kuljetettiin Cedars Sinain sairaalaan huumetesteihin ja psykologiseen tutkimukseen.

Kalifornian lain mukaan potilasta voidaan pitää väkisin psykologisissa tutkimuksissa 72 tunnin ajan, mikäli lääkärit katsovat sen välttämättömäksi. OK! -lehden mukaan Kevin Federline ja hänen asianajajansa Mark Kaplan ovat Britneyn luona sairaalassa. Kuvia ja video tapahtuneesta löytyy tästä!