Britney pakkohoidossa – yritti itsemurhaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears kiidätettiin eilen illalla sairaalaan vahvassa poliisisaattueessa. Väkisin hoitoon viedyn laulajan lisäksi myös hänen yksivuotias poikansa Jayden James kuljetettiin sairaalaan. Syy pojan sairaalareissuun ei ole vielä selvillä.

Tänään lääkärit ovat kuitenkin kertoneet, että Britney Spears on parhaillaan Cedars-Sinain sairaalassa koodin 5150 perusteella. Koodin mukaan on aihetta epäillä, että supertähti on vaaraksi itselleen ja muille, TMZ.com raportoi. Us Magazinen saamien tietojen mukaan popparia hoidetaan teho-osastolla, ja hänen epäillään yrittäneen itsemurhaa tai ottaneen vahingossa yliannostuksen huumausaineita.

Vielä vahvistamattomien tietojen mukaan Britney oli tuntemattomien päihteiden vaikutuksen alaisena, kun hänet haettiin ambulanssilla kotoaan eilen illalla kello 22.30 paikallista aikaa. Operaatiossa oli mukana kuusi poliisiautoa, kaksi ambulanssia ja yksi paloauto.