Lindsay Lohan retkahtamassa jälleen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan vietti taannoin kuukausia erilaisissa vieroitushoidoissa pahojen huume- ja alkoholiongelmiensa takia. Juhlimisesta kovasti pitävä tähti on sittemmin pysynyt erossa päihteistä, mutta nyt hän on mahdollisesti taas retkahtamassa.

Caprilla Italiassa viikon verran uuttavuotta juhlinut Lindsay kuvattiin elokuvafestivaalien gaalan jatkojuhlissa nauttimassa alkoholia. Kyse ei ollut kuitenkaan viinasta, vaan shampanjasta. Parin siemauksen jälkeen hän kuitenkin ojensi pullon pois ja otti yhteyttä AA-kerhon tukihenkilöönsä, The Sun kertoi.

Lindsayn on jo viime vuoden lopulla väitetty retkahtaneen uudelleen päihteiden maailmaan, mutta näyttöä väitteiden ja huhujen pohjaksi ei ole esitetty. Joka tapauksessa Lohan joutuu edelleen taistelemaan riippuvuuttaan vastaan.