Myös Britneyn poika Jayden James sairaalaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaiset mediat ovat uutisoineet viime tunteina laajasti Britney Spearsin joutumisesta sairaalahoitoon. CNN-uutistoimiston mukaan Britney pakotettiin huumetesteihin ja psykologiseen tutkimukseen vain tunteja huoltajuuskiistaan liittyneen kuulustelun jälkeen.

Tuoreimpien tietojen mukaan paikalla oli poliisien lisäksi kaksi ambulanssia, joista toinen kuljetti sairaalaan Britneyn ja toinen hänen 1-vuotiaan poikansa Jayden Jamesin, TMZ.com raportoi. Pian ambulanssien lähdön jälkeen toinen pojista – 2-vuotias Sean Preston – kuljetettiin Kevin Federlinen kotiin. Myöhemmin molemmat saapuivat sairaalaan tapaamaan perheenjäseniään.

Vielä ei ole tietoa miksi yksivuotias pikkupoika kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan. Alunperin poliisit soitti paikalle Kevin Federlinen lakimies. Kuvia ja video Britneyn kotipihan tapahtumista löytyy tästä! Lisää videomateriaalia löytyy myös tästä!