Britney Spears menetti tapaamisoikeutensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissailtana poliisisaattueessa ambulanssilla sairaalaan kuljetettu Britney Spears on edelleen Cedars-Sinain sairaalan teho-osastolla tutkittavana. Itsetuhoiseksi epäiltyä popparia aiotaan ilmeisesti pitää väkisin psykologisissa tutkimuksissa lain sallimat 72 tuntia.

Kuten jo eilen odotettiin, tuomioistuin on toissapäiväisten tapahtumien johdosta evännyt Britneyltä kaikki tapaamisoikeudet lapsiinsa. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun tähti menettää tapaamisoikeutensa, mutta nyt päätöksestä odotetaan pysyvää. Tilannetta käsitellään seuraavan kerran 14. tammikuuta.

Koko välikohtaus alkoi, kun Britney ei suostunut luovuttamaan lapsiaan takaisin niiden laillisena huoltajana toimivalle Kevin Federlinelle. Paikalle hälytetyt poliisit huomasivat tähden olevan päihteiden vaikutuksen alaisena, ja paikalle kutsuttiin runsaasti lisävoimia.