Britney Spearsin poika ei loukkaantunut välikohtauksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissailtana sairaalaan äitinsä Britney Spearsin tavoin ambulanssilla poliisisaattueessa kiidätetty Jayden James on kunnossa.

Spearsin ja Kevin Federlinen yksivuotias poika vietiin tarkkailuun varmuuden vuoksi, eikä hän saanut vammoja välikohtauksessa, TMZ.com kertoo. Eilen levisi huhuja, että Jayden Jamesilla olisi ollut mustelmia, mutta väitteet on nyt kiistetty. Sairaalalähteiden mukaan pojalla oli joitain naarmuja normaalin yksivuotiaan tapaan.

Viranomaiset halusivat viedä pojan tarkkailuun myös siksi, että välikohtauksen pelättiin olleen hänelle traumaattinen. Britneyn isä, Kevin Federline ja perheen toinen poika, kaksivuotias Sean Preston, saapuivat jo samana iltana tapaamaan perheenjäseniään sairaalaan.