Jessica Alba antoi rokkarille rukkaset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin kuumimpiin naistähtiin lukeutuva näyttelijä Jessica Alba odottaa parhaillaan lasta tuottaja Cash Warrenille, ja pariskunta kihlautui viime vuoden lopulla. Jessica ja Warren ovat seurustelleet vuodesta 2004 saakka, mutta senkin jälkeen Alballa on riittänyt ottajia.

Yksi Jessican kanssa lähempää tuttavuutta halunnut oli rocktähti Kid Rock. Pamela Andersonin entisenä miehenä tunnettu Rock teki taannoin Jessican kanssa yhdessä Trippin-nimistä televisio-ohjelmaa. Rokkari joutui kuitenkin huomaamaan, että Alba ei ole kovinkaan helppo vieteltävä.

– Vietin Jessican kanssa viikon Etelä-Amerikassa televisio-ohjelman takia. Se oli ympäristöohjelma Trippin. Jessica oli todella ihana, Kid Rock kertoi E! Onlinen mukaan.

– Sanoin Jessicalle, että hän on niin vi**n kuuma pakkaus, että en menisi edes sänkyyn hänen kanssaan. Silloin hän vain kääntyi ja sanoi ”Haista vi**u Kid Rock!”