Reese Witherspoon kieltäytyi seksikohtauksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-voittaja Reese Witherspoon on aiheuttanut harmaita hiuksia elokuvatuottajille kieltäydyttyään seksikohtauksesta vastanäyttelijänsä Vince Vaughnin kanssa. Päätöstä edelsi sanaharkka näyttelijöiden välillä.

Reese Witherspoon ja Vince Vaughn kuvaavat parhaillaan Four Christmases -nimistä romanttista komediaa. Reesen on kuitenkin jo aiemmin kerrottu ärsyyntyneen Vincen leppoisasta asenteesta kuvauksissa. Silminäkijöiden mukaan mies on usein ilmaantunut kuvauspaikalle sen näköisenä, että olisi juhlinut aamuun saakka.

Nyt Witherspoon on kapinoinut moista käytöstä vastaan kieltäytymällä seksikohtauksesta Vaughnin kanssa, New York Post kertoi. Vince toimii samalla myös elokuvan tuottajana. Elokuvan on määrä saada ensi-iltansa ensi jouluksi.

Vince Vaughn seurusteli taannoin näyttelijä Jennifer Anistonin kanssa. Pari tapasi The Break Up -elokuvan kuvauksissa ja erosi joulukuussa 2006. Sittemmin heidät on nähty vielä useita kertoja yhdessä. Reese Witherspoonin kerrotaan nykyisin seurustelevan näyttelijä Jake Gyllenhaalin kanssa.