Britney raivostui Dr. Philin vierailusta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen uutisoitiin, että tunnettu amerikkalainen televisiotohtori Dr. Phil saattoi pakkohoidossa olleen Britneyn Cedars-Sinain pois sairaalasta tunnin kestäneen yhteisen tapaamisen jälkeen.

Nyt on selvinnyt, että tiedot perustuivat Dr. Philin julkaisemaan lehdistötiedotteeseen, joka oli puolestaan vähintäänkin liioitteleva. Sairaalasta saatujen tietojen mukaan ”tunnin keskustelu” olikin todellisuudessa 15 minuuttia kestänyt Dr. Philin yksinpuhelu Spearsille. Televisiotohtori saapui nimittäin sairaalaan Britneyn perheen kutsumana, eikä vierailusta kerrottu lainkaan poptähdelle etukäteen.

Lisäksi yllätysvierailusta raivostunut Britney poistui sairaalasta TMZ-julkaisun mukaan yksin, eli ei Dr. Philin saattamana, kuten hänen tiedotteessaan väitettiin.

Spears ei siis halua olla missään tekemisissä Dr. Philin kanssa, joten tämän hetkisten tietojen mukaan popparia ei nähdä myöskään häntä käsittelevässä Dr. Phil -ohjelman erikoisjaksossa. Maanantaina kuvattavassa keskusteluohjelmassa vierailevat ilmeisesti Britneyn molemmat vanhemmat. Ohjelman esityspäivää on aikaistettu ensi tiistaille.