Spice Girlsin kiertueelle miljoonien jatkosopimus?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeen paluukiertueen liput vietiin käsistä ennätysvauhdilla, mutta muuten viisikon paluu ei ole sujunut aivan odotusten mukaisesti. Nyt yhtye tulee kuitenkin tahkoamaan hieman lisärahaa maailmankiertueensa uusien keikkojen myötä.

Australiassa hyvin suositulle yhtyeelle on nimittäin tarjottu rahakasta miljoonaluokan sopimusta maailmankiertueen jatkamisesta kengurumaan konserttilavoilla. Kyseessä olisi 12 konsertin lisäys nykyiseen kiertueeseen, ja jokainen maustetyttö tienaisi lisäkeikoista lähes kolme miljoonan euron lisätilin, The Sun kertoi.

Yhtye on parhaillaan maailmankiertueella, joka käynnistyi 2. joulukuuta Vancouverista, Kanadasta. Tällä hetkellä bändi keikkailee kotimaisemissaan Lontoon 02 Areenalla, jossa se esiintyy useita kertoja. Seuraavaksi viisikko suuntaa Manchesteriin kolmen konsertin ajaksi.

Britannian jälkeen yhtye matkaa Atlantin yli takaisin Kanadaan, jossa yhtye nousee lavalle 26. helmikuuta Torontossa. Alunperin kiertueen kaavailtiin päättyvän maaliskuussa, mutta Australian lisäkeikat Sydneyssä, Perthissä ja Brisbanessa pitävät viisikon mahdollisesti vielä pidempään tien päällä.