Britney Spears uhkasi tappaa itsensä piirityksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohu poptähti Britney Spearsin ympärillä jatkuu, vaikka tähti on jo päässyt pois sairaalasta. Tänään on tullut julki lisää tietoa torstai-illan tapahtumista Britneyn asunnolla.

Kevin Federline kertoi jo aiemmin pelänneensä, että Spears ampuisi perheen lapset, mutta tuoreimpien tietojen mukaan tähti uhkasi riistää oman henkensä pikkulastensa edessä. Poliisi piiritti Britneyn taloa kolmen tunnin ajan ennen kuin poptähti saatiin ulos ja sidottua ambulanssin paareille. Piirityksen aikana epätoivoinen laulaja uhkasi useaan kertaan riistää oman henkensä, elleivät poliisit poistu paikalta, Hollywood.com uutisoi.

– Lähtekää pois täältä! Jättäkää minut ja lapseni rauhaan. Lähtekää tai tapan itseni. Teen sen, teen sen! Kertokaa hänelle (Kevinille), että jättää minut rauhaan. Hän ei halua kertoa lapsilleen, että tappoi heidän äitinsä, Britney huusi kylpyhuoneesta poliiseille ja Federlinen lakimiehelle.

Tapahtumasarja alkoi, kun Britney ei suostunut luovuttamaan lapsia takaisin heidän lailliselle huoltajalleen Kevin Federlinelle. Britney sai tavata lapsiaan vain oikeuden määräämän lastenhoitajan läsnäollessa, ja juuri lastenhoitaja soitti poliisit paikalle Spearsin lukittua itsensä ja lapsensa talonsa kylpyhuoneeseen. Sitä ennen Britney oli saanut jonkinasteisen hermoromahduksen.

News Of The World -lehden mukaan Britney oli tarjoutunut ostamaan lapsensa Keviniltä ennen hermoromahdustaan. Spears tarjosi Kevinille sata miljoonaa dollaria, jos hän antaisi lasten täyden huoltajuuden hänelle.