Natalie Portman vaihtaa näyttelemisen äitiyteen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Natalie Porman on mahdollisesti ottamassa pitkän aikalisän valkokankailta, mikäli lehtitiedot pitävät paikkansa. Supertähti harkitsee nimittäin vaihtavansa näyttelemisen lähiaikoina perheen perustamiseen.

Muotisuunnittelija Nathan Boglen kanssa nykyisin seurusteleva Portman on kuitenkin jo aiemmin ilmoittanut, ettei ehkä koskaan mene naimisiin. Perheen perustamista avioliiton puuttuminen ei kuitenkaan estäisi.

– En oikein tiedä avioliitosta. Avioero on niin helppo, ja se vie avioliitolta sen varsinaisen tarkoituksen. Sitoutuminen yhteen ihmiseen on pyhää. Mutta mitä tulee elämänkumppaniin ja lapsiin, niin tottakai. Äitiys on hienoin mahdollinen asia, Portman kertoi The Sun -lehden mukaan.

Viime vuosina Natalie Portman on yhdistetty romanttisessa mielessä lukuisiin julkkismiehiin, joiden joukossa ovat muiden muassa koneartisti Moby, näyttelijä Jake Gyllenhaal, Gael Garcia Bernal ja monimiljonääri Nat Rothschild. Viime keväänä Portman kohahdutti ilmoittamalla, ettei sulje pois lesbosuhdetta naisen kanssa.