Suurlähettiläät julkaisee uuden levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisen kevyen radiopopin kärkinimi pian jo parikymmentä vuotta ollut Suurlähettiläät julkaisee uuden Tyhjä taulu -albuminsa 27. helmikuuta. Yhtyeen mukaan luvassa on hieman aikaisempaa vauhdikkaampaa materiaalia.

– Mukana on tuokiokuvia ja tarinoita monenlaisesta ihmiseloon kuuluvasta, kirjaimellisesti syntymästä kuolemaan. Itse on tullut kiinnitettyä huomiota entistä enemmän teksteihin ja niitä on tullut puntaroitua syvemmin kuin ennen, yhtyeen keulahahmo Jussi kertoi.

– Päätimme lisäksi laittaa edelliseen studiolevyymme verrattuna enemmän vauhtia, ja antaa esimerkiksi kitaroiden soida vähän enemmän ja railakkaammin.

Albumilta on tähän mennessä lohkaistu kaksi singleä, Tyhjä taulu ja Ei se oo. Levyn julkaisun alla albumilta lohkaistaan vielä kolmas single C-rapun Pauliina. Yhtye suuntaa kiertueelle maaliskuun alussa.

Suurlähettiläät löi itsensä läpi jo vuonna 1991 esikoisalbumillaan Omituisten otusten kerho. Yhtye on julkaissut uransa aikana seitsemän studioalbumia ja kaksi kokoelmalevyä. Viisi albumia on myynyt kultaa ja kaksi platinaa. Yhteensä Suurlähettiläiden levyjä on myyty jo yli 200.000 kappaletta.