Tom Cruise pelkää Will Smithiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähdet Tom Cruise ja Will Smith ovat vapaa-ajalla hyviä ystäviä, mutta työkuvioissa heitä ei ilmeisesti tulla koskaan näkemään samassa projektissa. Cruise ei nimittäin halua Smithin kanssa samaan elokuvaan.

National Enquirer -lehden saamien tietojen mukaan Tom Cruise pelkää jäävänsä Will Smithin valovoiman varjoon, mikä voisi olla kohtalokasta hänen uralleen. Katie Holmesin aviomiehenäkin nykyään tunnettu Top Gun -tähti on tottunut olemaan elokuviensa kiistattomana ykköstähtenä.

– Tom on loistotyyppi, mutta hän näkee Smithin kilpailijanaan. Esimerkiksi Smithin I Am Legend -elokuva oli juuri sellainen rooli, joita tarjotaan usein ensimmäisenä Cruiselle. Nyt Tom pelkää, että hän häviäisi vertailun, jos he olisivat samassa elokuvassa.

– Hän ei ole jakanut pääroolia kenenkään karismaattisen miestähden kanssa sitten Sademies -elokuvan, jossa hänet nähtiin Dustin Hoffmanin kanssa.

Lehden haastattelemien lähteiden mukaan Smith on lähettänyt Cruiselle useita käsikirjoituksia, mutta Tom ei ole suostunut yhteenkään ehdotukseen. Lähipiirin mukaan Will Smith tietää mistä kenkä puristaa, eikä hän anna tilanteen vaikuttaa ystävyyteensä, vaikka heitä ei koskaan nähtäisi samassa elokuvassa.