Britney sekoili liikenteessä – poliisi vei auton, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sairaalareissunsa jälkeen pariksi päiväksi maan alle kadonnut poptähti Britney Spears on palannut Los Angelesiin. Kotoaan paparazzien huomaamatta livistänyt poptähti sai taas eilen illalla kulkea perinteisessä kuvaajakaravaanissa.

Britney nähtiin ajelemassa perinteiseen tapaansa Hollywoodin Sunset Boulevardilla, kun hänen loistoautonsa rengas hajosi. Jostain syystä Spears ei pysäyttänyt autoaan, vaan jatkoi rikkinäisellä renkaallaan. Kuvia autossaan sitkeästi istuvasta laulajasta löytyy tästä! Lopulta tähden auto pysähtyi, ja se jouduttiin hinaamaan paikalta poliisin takavarikkoon, koska ajotiellä seissyt auto haittasi liikennettä.

Tilanteen jälkeen Britney liftasi paparazzilta kyydin kotiinsa, jonne hän kutsui yllättäen myös paparazzin kylään. Myöhemmin illalla poppari suuntasi Four Seasons -hotelliin, jonne laulaja sai pari viikkoa sitten porttikiellon.

Eilen uutisoitiin myös, että Dr. Phil perui viime hetkellä täksi täksi päiväksi kaavaillun Britney-spesiaalijaksonsa. Lisäksi kerrottiin, että Britney puhui sairaalassa ollessaan englantia ainoastaan brittiaksentilla.