Heidi Montag näyttävissä alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiojulkkis Heidi Montag on tehnyt nopean nousun amerikkalaiseen viihdemaailmaan, joskin prosessi on vaatinyt monta vaihetta ja useita plastiikkakirurgin toimenpiteitä.

MTV-kanavalla esitetystä The Hills -ohjelmasta julkisuuteen ponnistanut sisustussuunnittelija toimii nykyisin myös mallina ja laulajana. Ennen tosi-tv-uraansa hänet nähtiin pariin otteeseen Laguna Beach -sarjan sivuosassa. Nykyisin The Hills -sarjan henkilöt eivät ole enää puheväleissä keskenään.

Heidi Montag poseeraa Maxim-miestenlehden seuraavassa numerossa alusvaatekuvissa ja yläosattomissa, mutta tosin häveliäästi selin. Rintojaan kirurgisesti suurentaneen ja kasvojaan leikkauspöydällä parannelleen Montagin tuoreet kuvat löytyvät esimerkiksi tästä!