Nicole Kidman vahvisti huhut raskaudestaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Nicole Kidmanin ympärillä on pyörinyt jo viikkokausia huhumylly, jonka mukaan tähti olisi raskaana. Tähän saakka Kidman on kuitenkin kiistänyt tiedot perättöminä, mutta nyt hänen tiedottajansa on vahvistanut raskauden.

Tiedottaja Catherine Olim kertoi uutistoimisto AP:lle, että 40-vuotias Kidman odottaa lasta miehelleen county-tähti Keith Urbanille, ja että pariskunta on innoissaan raskaudesta. Kyseessä on molempien ensimmäinen biologinen lapsi, ja Kidmanilla on lisäksi kaksi adoptiolasta entisen miehensä Tom Cruisen kanssa.

Perheuutinen oli tavallistakin iloisempi, sillä syksyllä Nicole Kidman paljasti Vanity Fair -lehdessä saaneensa keskenmenon seurustellessaan Cruisen kanssa. Siitä johtuen pariskunta päätyi aikanaan adoptioon.