Britney Spearsin alastonkuvat myynnissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin alastonkuvia on parhaillaan myynnissä Hollywoodissa. Useille viikkolehdille tarjotuista kuvista kertoi ensimmäisenä julkkisbloggaaja Perez Hilton, mutta kyseinen kuvatoimisto kiisti pian väitteet perättöminä.

Nyt asiaa selvittänyt TMZ-verkkojulkaisu on saanut kuvia nähtäväkseen ja vahvistaa Perezin tiedot. Myynnissä on siis kuvia, joissa Britney Spears esittäytyy puolialastomana. Kuvien ottamisen ajankohdasta ei ole tietoa, mutta australialaisen viikkolehden kerrotaan tarjonneen niistä tähän mennessä 57.000 dollaria.

Britney Spearsin avioeron jälkeen huhuttiin vahvasti, että ainakin ex-aviomies Kevin Federlinellä olisi hallussaan hänen ja Britneyn seksivideoita ja valokuvia. Kevinin kerrottiin tuolloin kiristäneen ex-vaimoltaan miljoonakorvauksia videon avulla.