Helsinki Hip Hop Festival helmikuussa

Festarit · Stara.fi

Helsingissä järjestetään helmikuun alussa toista kertaa Helsinki Hip Hop Festival 2008 -tapahtuma. Yksipäiväinen tapahtuma järjestetään lauantaina 9. helmikuuta Kaapelitehtaalla, Andorrassa, Tavastialla jaWe Got Beefissä.

Tapahtuman teemana on esitellä hiphop-kulttuurin eri aspekteja historiaa ja nykyisyyttä. Festivaali käynnistyy Kaapelitehtaan Pannuhallissa järjestettävällä Art Workshopilla. Pannuhallissa on esillä seitsemän nuoren urbaanitaiteilijan teoksia ja installaatioita.

Elokuvateatteri Andorrassa näytetään kulttielokuva Style Wars. Tilaisuuteen on kutsuttu puhumaan yksi hiphop-kulttuurin syntymäaikojen tärkeimmistä dokumentoijista, toinen Subway Artin tekijöistä ja itsekin elokuvassa esiintyvä Martha Cooper.

Festivaali huipentuu Tavastialle, jossa esiintyy iso joukko koti- ja ulkomaisia hiphop-artisteja.