Housemusiikin kummisetä Farley Jackmaster Funk Helsinkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarinen housemusiikin alkuaikojen supertähti Farley “Jackmaster” Funk saapuu esiintymään Suomeen lauantaina 26. tammikuuta. Silloin hän nousee Helsingissä Studio 51:n lavalle.

Farley “Jackmaster” Funk, oikealta nimeltään Farley Keith Williams, oli kehittämässä housemusiikkia yhdessä ystäviensä Frankie Knucklesin, Steve “Silk” Hurleyn, Mike “Hitman” Wilsonin ja Fast Eddien kanssa. Tuo housen Dream Team on vastuussa siitä, että maailman klubeilla tampataan nykyisin housepohjaisen konemusiikin tahtiin.

Jackmaster teki itsestään todellisen legendan julkaisemalla vuonna 1984 housemusiikin ensimmäisen varsinaisen hitin nimeltä Love Can’t Turn Around. Tuon klassikon lisäksi Jackmaster tunnetaan myös kymmenistä hänen tuottamistaan remikseistä. Stara pirautti supertähdelle Chicagoon. Lue haastattelu tästä!

Jackmasterin lisäksi tapahtumassa esiintyvät muiden muassa houseveteraanit Mr.A, Jay Mellin ja Jokke sekä nuorempaa polvea edustavat Milla Lehto, Casper, N. Geselle ja VJ Beige/Harmaa.