Ruotsalaistähti laulaa Britney Spearsin levyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen poptähti Robyn on pestattu mukaan Britney Spearsin tiimiin, sillä neitokainen on mukana laulamassa supertähden kappaleiden taustalauluja. Yksi kappaleista on Britneyn tuore single Piece Of Me.

Spearsin levyä työstettiin pitkälti ruotsalaisvoimin, joten Robynin mukanaolo ei ole suurikaan yllätys. Viime syksynä Ruotsin viihdelehdissä epäiltiin, että Robyn olisi mukana myös kirjoittamassa kappaleita Spearsille. Robyn myönsi lopulta kirjoittaneensa kappaleita supertähdelle, mutta totesi samalla, ettei niitä luultavasti koskaan julkaistaisi, Aftonbladet uutisoi.

29-vuotias Robyn, oikealta nimeltään Robin Miriam Carlsson, on itsekin julkaissut urallaan muutamia hittikappaleita, mutta varsinainen kansainvälinen läpimurto on vielä tekemättä. Hänen suurimmat hittinsä myös Suomessa ovat olleet Show Me Love ja Do You Know (What it Takes).