Supermalli Petra Nemcova seksikkäissä kuvissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tsekkoslovakiassa syntynyt supermalli Petra Nemcova poseeraa seksikkäissä kuvissa Maxim-miestenlehden tuoreen numeron sivuilla.

Nykyisin La Senza -alusvaatemerkin mallina toimiva 28-vuotias Nemcova nousi malliuransa lisäksi julkisuuteen selvittyään täpärästi Kaakkois-Aasian tsunamista kolme vuotta sitten. Miehensä Simon Atleen kanssa Khao Lakissa kuvausmatkalla ollut Petra mursi onnettomuudessa vain lantionsa, mutta Atlee hukkui ja hänet löydettiin vasta reilun vuoden kuluttua kaukaa Sumatralta.

Tsunamikokemuksensa jälkeen Petra Nemcova on tehnyt paljon hyväntekeväisyystyötä ja erityisesti nuorisotyötä. Nykyisin supermalli juontaa myös A Model Life -nimistä televisio-ohjelmaa. Hänen tuoreet poseerauksensa löytyvät tästä!