Eminem toipumassa sairaudestaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin hiphop-tähtiin lukeutuva Eminem joutui jo ennen joulua kotikaupungissaan Detroitissa sairaalahoitoon pahaan keuhkokuumeeseen liittyneiden komplikaatioiden takia.

Nyt tähti voi jo paremmin, ja hän on päässyt pois sairaalasta, tiedottaja Dennis Dennehy kertoi. 35-vuotias Eminem, oikealta nimeltään Marshall Mathers, on tiedottajansa mukaan parhaillaan kotihoidossa ja voi hyvin.

Eminem on 50 Centin ohella toinen maailmassa eniten hiphop-albumeja myyneistä tähdistä. Hänet nähtiin taannoin myös valkokankaalla elokuvassa 8 Mile. Eminem on työstänyt menestyksekkäällä urallaan lukuisia ykköshittejä, kuten esimerkiksi Without Me, Stan, Like Toy Soldiers ja The Real Slim Shady. Hänen läpimurtohittinsä oli vuonna 1999 julkaistu My Name Is.