Michelle Rodriguez vapautui vankilasta pikavauhtia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lost-sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Michelle Rodriguez on päässyt vankilasta vain 18 päivän istumisen jälkeen. Hänelle määrättiin alunperin puolen vuoden vankeustuomio, joten lusimatta jäi peräti 165 päivää, eli 90 prosenttia.

Rodriguez kärsi rattijuopumuksesta ja ehdonalaisensa rikkomisesta saamaansa tuomiota Paris Hiltonin vankeustuomiosta tutuksi tulleessa Lynwoodin naisvankilassa Los Angelesin liepeillä. Jouluna vankilaan joutuneen tähden tuomion osattiin odottaa jäävän hyvin lyhyeksi vankiloiden ylikuormituksen takia.

Pikavapautus on Michelle Rodriguezille tuttua puuhaa, sillä hän istui vuonna 2006 vankilassa vain neljä tuntia ja 20 minuuttia ennen vapautustaan, vaikka alunperin tuomion piti olla kahden kuukauden pituinen.