Tom Cruisea kiristänyt mies tuomittiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta Tom Cruisea ja Katie Holmesia kiristänyt mies tuomittiin torstaina kahdeksi vuodeksi ehdolliseen vankeuteen. Mies uhkasi levittää julkkisparilta varastettuja valokuvia lehtiin, ellei hänelle maksettaisi 1,3 miljoonan dollarin korvausta.

34-vuotias mies tunnusti kiristyksen syyskuussa. Hän sai vankeustuomionsa lisäksi myös 3.000 dollarin sakot. Cruiselle ja Holmesille anteeksipyyntökirjeen laatinut mies ilmoitti katuvansa tekoaan.

– Olen aiheuttanut itselleni ja perheelleni suuren määrän häpeää. Teen koko loppuelämäni töitä korvatakseni sen, mies kertoi The Sun -lehden mukaan.

Mielenterveydellisistä ongelmista kärsineellä tietoteknikolla ei ollut aikaisempaa rikosrekisteriä. Rikokseen hän ryhtyi hetken mielijohteesta tilaisuuden tullen. Hän sai noin tuhannen kuvan kokoelman valokuvaajan rikkinäiseltä tietokoneen kovalevyltä.