Janet Jackson palaa uudella levyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edellisen albuminsa jälkeen todellista hiljaiseloa viettänyt poptähti Janet Jackson julkaisee helmikuun lopussa kymmenennen albuminsa nimeltä Discipline.

Uutta albumia edeltää Rodney Jenkinsin tuottama sinkku Feedback, joka saadaan radioihin Suomessa ensi viikolla. Rodney Jenksinsin lisäksi uuden albumin tuottajina ovat toimineet mm. Jermaine Dupri, Ne-Yo, Stargate, Tricky Stewart ja T-Dream. Albumin vastaava tuottaja on Antonio L.A. Reid. Janetin uusi levy-yhtiö on uuden albumin myötä Island Def Jam.

Uuden levyn lisäksi Janet Jackson on parhaillaan aktiivinen myös elokuvapuolella. Janetin tähdittämä Why Did I Get Married? -elokuva oli ensi-iltaviikollaan Yhdysvaltojen katsotuin. Tyler Perryn ohjaama draamakomedia on jo kolmas Janetin menestys elokuva-alalla, edelliset ovat olleet Nutty Professor II: The Klumps vuonna 2000 ja Poetic Justice vuonna 1993.

Janet Jackson on yksi maailman menestyneimmistä naispuolisista pop & r&b -artisteista. Hänen albumeitaan on myyty maailmalla yli sata miljoonaa kappaletta. Vuoden 1986 jälkeen Janet on saavuttanut 10 singleykköstä Amerikan markkinoilla. Hänellä on myös toiseksi eniten Billboard-listan Hot Dance -ykkösiä ja hän on voittanut viisi Grammya.