Puolialaston Britney ”liian kuuma” pukeutuakseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears majailee tällä hetkellä Meksikossa paparazziystävänsä kanssa. Samaan aikaan selviää yhä ihmeellisempiä seikkoja neitokaisen viimeviikkoisista välikohtauksesta.

Poliisi joutui piirittämään lastensa kanssa kotinsa kylpyhuoneeseen linnoittautunutta Spearsia kolmen tunnin ajan ennen kuin hänet saatiin turvallisesti ulos ja sairaalaan. Lopulta ulos tullut Britney oli tuoreimpien tietojen mukaan puolialaston.

Poliisit yrittivät saada pelkkiin alushousuihin pukeutunutta poptähteä pukeutumaan, mutta Britney totesi siihen olevansa liian kuuma pukeutuakseen.

– Älä peitä minua, olen v**un kuuma! Mitä v**tua teette talossani? En tarvise apuanne, Britney raivosi poliiseille TMZ-julkaisun mukaan.

Sekavassa tilassa ollut Britney saatiin kuitenkin lopulta pukeutumaan, jotta hänet voitiin kuljettaa väkipakolla sairaalaan. Britneyn pitkäaikainen ystävä Sam Lufti kertoi tienneensä jo pitkään, että jotain tällaista tulisi tapahtumaan. Hän ei kuitenkaan osannut odottaa Spearsilta näin suurta romahdusta.