Kiss-tähti vierailee Sarah Brightmanin levyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilaulaja Sarah Brightman julkaisee tammikuun lopussa ensimmäisen albuminsa viiteen vuoteen. 29. tammikuuta julkaistavalla Symphony-nimisellä levyllä on mukana mielenkiintoisia vierailijoita.

Levyllä vierailevat nimittäin italialainen ternori Andrea Bocelli, espanjalaisen Fernando Lima sekä hieman yllättäen myös legendaarisen Kiss-heviyhtyeen keulahahmo Paul Stanley, joka duetoi Brightmanin kanssa I Will Be With You -kappaleessa. Sarah halusi Stanleyn mukaan, koska hevissä ja klassisessa musiikissa on hänen mukaansa paljon samaa. Molemmat ovat omalla tavallaan dramaattisia.

Kolmevuotiaana julkiset esiintymiset aloittanut Brightman julkaisi ensimmäisen levynsä 18 vuotiaana Hot Gossip -ryhmän riveissä vuonna 1978. Myöhemmin hän esiintyi päätähtenä Andrew Lloyd Webberin Oopperan kummituksessa Lontoossa. Hän sai roolistaan hyvät arvostelut, ja teki saman roolityön vielä Broadwaylla.