Skandaalimissi yläosattomissa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin lähinnä alusvaatemallina toimiva entinen Miss Englanti ja Miss Iso-Britannia Danielle Lloyd poseeraa nyt rohkeissa kuvissa Loaded-lehden sivuilla.

Varsinkin Britanniassa hyvin tunnettu julkkistähti aiheutti toissavuonna skandaalin esiinnyttyään alastonkuvissa Playboy-lehden sivuilla. Samalla hän rikkoi missikilpailun sääntöjä, joten häneltä riistettiin Miss Iso-Britannia -titteli kesken missivuoden. Lisäkohua tuli väitetystä suhteesta missikilpailin tuomarin, jalkapallotähti Teddy Sheringhamin, kanssa.

Edellisen kerran Lloyd noteerattiin kansainvälisesti, kun hän oli mukana aiheuttamassa skandaalia julkkisten Big Brother -ohjelmassa. Kilpailussa nimiteltiin rasistisesti intialaissyntyistä näyttelijää Shilpa Shettyä. Megaluokan skandaaliin ottivat lopulta kantaa myös Britannian ja Intian johtohenkilöt.

Danielle Lloyd on nykyisin kihloissa jalkapallotähti Jermain Dafoen kanssa. Katso kuvat tästä!