90-luvun hittiyhtye Waldo’s People tekee paluun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara uutisoi jo viime kesänä suunnitelmista, joiden mukaan 90-luvun hittiyhtye Waldo’s People tekee paluun kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Mr. Waldo, eli Marko Reijonen, vahvisti tuolloin tiedot.

– Se, että julkaistaanko jotain on vielä matkan päässä. Biisin tarvitsee olla tarpeeksi tykki, että sitä kannattaa edes soittaa kellekkään mutta pari ideaa on antanut lupauksia, Waldo kertoi Staralle.

Nyt ”tarpeeksi tykki” kappale on ilmeisesti löytynyt, sillä Waldon paluu vahvistettiin tänään. Yhtye tekee paluukeikkansa Vantaan Tulisuudelma -ravintolassa 26. tammikuuta.

– Teimme viimeiset esiintymisemme vuonna 2000 ja siitä saakka ollaan vietetty hiljaiseloa. Painetta keikkojen tekemiseen alkoi tulla viime vuoden aikana ja lopulta päätimme kerätä vanhan jengin kasaan. Luvassa on energinen show kun nousemme Tulisuudelman lavalle ensi viikolla ja tarkoitus on antaa yleisölle todellinen rautaisannos ysärihittejä! Waldo lupaa nyt.

Paluukeikan jälkeen on hänen mukaansa luvassa vielä kokonainen kiertue, eli kymmeniä keikkoja ympäri Suomea.

Waldo ja Waldo´s People julkaisivat vuosina 1995 – 2000 yhteensä neljä albumia, jotka kaikki myivät kultaa. Yhteenlaskettu levymyynti on yli 100.000 kappaletta. Waldon isoja hittejä olivat kappaleet Feel So Good, It´s About Time ja Move Your Body. Waldo´s People muistetaan esimerkiksi hitistä U Drive Me Crazy.