Hollywood-tähti maksaa vuokraa vankisellistään!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Gary Collins on aloittanut rattijuopumuksesta saamansa neljän päivän vankeustuomion kärsimisen. Hän ilmoittautui eilen Glendalen vankilaan, koska Los Angelesin kaupunginvankila oli täynnä.

69-vuotias lukuisista televisiosarjoista ja elokuvista tuttu veteraaninäyttelijä joutuu kuitenkin nyt maksamaan 85 dollaria päivässä siitä, että saa olla väljemmissä tiloissa Glendalessa, paikallinen poliisi paljasti People-lehdelle.

Collins jäi kiinni rattijuopumuksesta 6. joulukuuta kolaroituaan autollaan 0,8 promillen humalassa. Poliisi totesi myöhemmin, että kolari ei ollut hänen syytään. Vankeustuomion lisäksi hänet määrättiin neljän vuoden ehdolliseen tuomioon ja maksamaan 500 dollarin sakot.

Gary Collins on ehtinyt pitkällä urallaan näytellä muiden muassa lukuisissa menestyneissä televisiosarjoissa Perry Mason, Hawaii Five-O, Lassie, The Six Million Dollar Man, Lemmenlaiva ja Charlien enkelit.