Suosikkisarja Simpsonit jäähylle lakon takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin animaatiosarja Simpsonit näyttää olevan Hollywoodin käsikirjoittajien lakon seuraava uhri. Suosikkisarjan esittäminen joudutaan mahdollisesti lopettamaan ennen tuotantokauden päättymistä, koska valmiit käsikirjoitukset eivät riitä koko kauden jaksoihin.

Simpsonit-sarjan tuotanto on hidasta ja työlästä, joten tuotantoyhtiö ei ehtinyt tehdä uusia jaksoja varastoon, kun tieto tulevasta lakosta tuli julki.

– Meillä ei ole normaalisti yhtä paljon jaksoja työn alla kuin monilla muilla animaatioilla. Meillä on samaan aikaan suunnilleen kymmenen jaksoa tuotannon eri vaiheissa, muiden muassa Bart-hahmon ääninäyttelijä Yeardley Smith kertoi Hollywood.comin mukaan.

Samaan tapaan myös lukuisat muut televisiosarjat on jouduttu asettamaan jäähylle käsikirjoitusten loputtua kesken kauden. Ylimääräisellä tauolla ovat esimerkiksi Heroes ja Lost-sarjat. Lakolle ei ole tällä hetkellä näkyvissä loppua, vaikka näyttelijä George Clooney ryhtyi viikonloppuna sovittelemaan osapuolten välillä.