Britney Spears harrasti seksiä kaupan sovituskopissa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on noussut jälleen sekoiluillaan otsikoihin. Tällä kertaa hänen kerrotaan shoppailleen alastomana ja harrastaneen mahdollisesti seksiä kaupan tiloissa uuden miesystävänsä Adnan Ghalibin kanssa.

Britney ja Adnan saapuivat Sherman Oaksissa sijaitsevaan Betsey Johnson -vaateliikkeeseen viime sunnuntaina. Parin vierailu sai lopulta henkilökunnan raivon partaalle, sillä supertähti shoppaili kaupassa yllättäen myös alastomana.

Britney kauhoi ison kasan vaatteita mukaansa sovituskoppiin, jonne hän suuntasi yhdessä miesystävänsä kanssa. Kopista poistuessaan tähti oli täysin alaston, ja lisäksi Britney haistatteli häntä pukemaan kehoittanutteelle myyjälle, Life & Style -lehti uutisoi.

Välikohtauksen jälkeen alaston Britney ja Adnan katosivat sovituskoppiin noin 45 minuutin ajaksi, ja henkilökunnan mukaan sieltä kuului ”erikoisia ääniä”. Kaupan henkilökunta epäilee pariskunnan harrastaneen kaupan tiloissa seksiä. Parin poistuessa Britneyn kerrotaan mumisseen sekavia ja puhuneen jälleen englantia brittiaksentilla, kuten taannoin sairaalareissullaan.