Disco Ensemble Saksaan Linkin Parkin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden albumin äänitykset juuri päättänyt Disco Ensemble on valittu nykypäivän suosituimpiin yhtyeisiin kuuluvan yhdysvaltalaisen Linkin Parkin lämppäriksi bändin Saksan areena-kiertueelle.

Kolme yhteiskeikkaa soittavat bändit esiintyvät kolmessa jättimäisessä hallissa, joista suurimman, Köln Arenan, kaikki 19.000 lippua on jo myyty loppuun. Kaikkiaan Linkin Parkin ja Disco Ensemblen yhteiskeikoille odotetaan jopa 50.000 katsojaa.

Viimeiset kuukaudet Disco Ensemble on yhdessä tuottaja Pelle Gunnerfeldtin kanssa valmistellut huhtikuussa julkaistavaa kolmatta pitkäsoittoaan. Tanskassa ja Ruotsissa äänitetty levy on parhaillaan miksattavana ja albumilta on kuultavissa materiaalia lähiviikkojen aikana.

Linkin Park ja Disco Ensemble

16.1.2008 Hannover, TUI Arena20.1.2008 Frankfurt, Festhalle21.1.2008 Köln, Köln Arena