Paparazzit tunkeutuivat hautajaisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Courtney Cox on raivoissaan paparazzeille, kun nämä tunkeutuivat hänen perheensä ja ystäviensä yksityisiin hautajaisiin, New! -lehti kertoi.

Suositusta Frendit-televisiosarjasta tutuksi tullut tähti ja hänen näyttelijämiehensä David Arquette ovat eläneet jo pitkään media alituisessa seurannassa, mutta nyt paparazzit menivät heidän mielestään yksityisyyden häirinnässä jo liian pitkälle. Yksi syy raivostumiseen oli se, että kuvaajat ikuistivat samalla myös pariskunnan kolmivuotiaan tyttären Cocon.

– David hermostuu, kun paparazzit yrittävät ottaa kuvia kun hän on yhdessä Cocon kanssa. Pahin tilanne oli ystävämme pojan hautajaisissa. Paparazzit seurasivat meitä sinne ja tilanne oli aivan kauhistuttava, Courtney Cox kertoi lehdelle.