Britneyn itsemurhaviesti oli kirjoitettu jo aikaisemmin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen maailmalla uutisoitiin, että poptähti Britney Spears olisi kirjoittanut itsemurhaviestin taannoisen välikohtauksensa yhteydessä. Viestin kirjoittaminen pitää kyllä paikkansa, mutta viesti oli ilmeisesti laadittu jo useita päiviä aiemmin.

Kuusi poliisipartiota, kaksi ambulanssia ja paloauto kutsuttiin hätiin Britneyn asunnolle sen jälkeen, kun hän oli kieltäytynyt luovuttamasta lapsiaan ex-miehelleen Kevin Federlinelle, joka on pariskunnan lasten laillinen huoltaja. Britney linnoittautui lasten kanssa asuntonsa kylpyhuoneeseen kolmeksi tunniksi.

Kylpyhuoneen oven avauduttua vain alushousuihin pukeutunut ja sekavassa tilassa ollut Britney saatiin pukeisiin ja vietiin väkisin sairaalaan tutkimuksiin. Britney Spears uhkasi välikohtauksen aikana myös sanallisesti itsemurhalla. Eilen levisi tieto myös supertähden kirjoittamasta itsemurhaviestistä.

In Touch -lehden saamien tietojen mukaan viestiä ei kirjoitettu välikohtauksen aikana, vaan Spearsin ystävä Sam Lufti oli nähnyt sen jo useita päiviä aiemmin tähden kotona kylpyhuoneen pöydällä. Lehden mukaan kirje oli erittäin masentava ja se sisälsi pääasiassa syitä tähden itsemurhaan. Lisäksi mukana oli kuolema-aiheisia runoja.