Eddie Murphyn suhde päättyi jo häämatkalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Eddie Murphy ja hänen tuorein valloituksensa Tracey Edmonds kihlautuivat viime heinäkuussa ja avioituivat uudenvuodenaattona. Pariskunta asteli alttarille Bora Boran saarella Ranskan Polynesiassa.

Pian häiden jälkeen kuitenkin selvisi, että avioliitto ei olisikaan pätevä Yhdysvalloissa. Tästä syystä Eddie ja Tracey kertoivat järjestävänsä vielä toisen, tällä kertaa viralliset, häät. Kulissien takana totuus oli kuitenkin täysin erilainen, sillä pariskunta erosi käytännössä jo häämatkallaan.

– Häämatka oli yhtä riitelyä ja huutoa. Suhde oli siitä saakka yhtä alamäkeä, sillä he riitelivät koko viikon, People-lehden toimittaja paljasti Access Hollywoodille.

Pariskunta ilmoitti erostaan vain 15 päivää ”häiden” jälkeen. Siten Bora Boralla solmitun symbolisen avioliiton pätemättömyys Yhdysvalloissa lienee jopa helpotus Murphylle ja tämän lakimiehille.