Mikä tappoi Hollywoodin lapsitähden?

Viihdeuutiset · Stara.fi

12-vuotiaana The Client -elokuvan myötä viihdemaailman tähdeksi noussut Brad Renfro löydettiin tiistaina kuolleena Los Angelesissa. 25-vuotiaana menehtyneen tähden kuolinsyy ei ollut vielä eilen tiedossa.

Samassa asunnossa olleen ystävän mukaan Renfro kuorsasi vielä aamuyöllä, mutta aamulla hänet löydettiin kuolleena. Eilen illalla viranomaiset kertoivat, että kuolema liittyy mahdollisesti huumeiden yliannostukseen tai alkoholiin.

– Huumeet ovat yksi mahdollinen syy, mutta nyt keskitymme hänen juomiseensa edellisenä iltana. Tiedossamme on, että viimeinen havainto hänestä elossa oli kun hän kuorsasi aamuyön tunteina, poliisista kerrottiin People -lehdelle.

Lyhyen elämänsä loppuun saakka näytellyt Brad Renfro sai äskettäin kuvattua viimeiseksi jääneen elokuvansa yhdessä Billy Bob Thorntonin ja Winona Ryderin kanssa.

Brad Renfrolla oli ollut aiemmin huumeongelmia, ja vuonna 1997 hän sai kahden vuoden vankeustuomion huvijahdin varastamisesta. Kolme vuotta sitten hän jäi kiinni heroiinin hallussapidosta, rattijuopumuksesta ja ajokortitta-ajosta. Syytteistä hän joutui huumevieroitukseen ja sai kolmen vuoden ehdottomaan vankeustuomion. Uusi vankeustuomio oli vielä tulossa lähiaikoina.