Kylie Minogue : In My Arms

Singlet · Stara.fi

Discokuningatar Kylie Minogue teki äskettäin paluun kymmenennellä studioalbumillaan nimeltä X. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu jäi turhan laimeaksi vedoksi, eikä se onnistunut täräyttämään tanssilattioiden vakiohitiksi. Kakkossingle In My Arms paikkaa kuitenkin tilannetta.

Levy levyltä enemmän electron ja housen suuntaan kallistuva Kylie Minogue tanssittaa nyt varsin toimivalla tanssiraidalla, joka tarjoaa kuulijalle polvia kiitettävästi nostattavaa latausta electron hengessä. Kasarisoundeja kierrättävä ralli sisältää myös keskinkertaista toimivamman kertosäkeen.

Kokonaisuutena In My Arms ei kuitenkaan ole vieläkään varsinainen tanssileka, vaikka kelpo ralli muuten onkin. Se viimeinen hittikoukku jää nimittäin yhä puuttumaan. Suunta on kuitenkin oikea, ja ehkä seuraava single räjäyttää tanssilattiat ”kädet ilmaan” -tunnelmaan, kuten legendaariseksi muodostunut Cant Get You Out Of My Head aikanaan.

Pisteet 4/5