Peter Franzen hakkasi elokuvassa Samuel L. Jacksonin, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cleaner Jackson ja FranzenRenny Harlinin ohjaama Cleaner-elokuva saa Suomessa ensi-iltansa tänään 18. tammikuuta. Elokuvassa ei nähdä kovinkaan paljon suomalaisväriä, mutta Harlin on kiinnittänyt sivurooliin suomalaisen Peter Franzenin.

Franzenin rooli on vain alle minuutin kestävä suoritus, mutta elokuvan tarinan kannalta se on kuitenkin merkityksellinen. Hän esittää poliisia, joka pysäyttää elokuvan päähenkilön ja pahoinpitelee tämän taskulampullaan. Koska päähenkilöä elokuvassa näyttelee Samuel L. Jackson, on Peter Franzen päässyt nimekkääseen seuraan. Kuva kyseisestä kohtauksesta löytyy tästä!

Erittäin onnistuneen elokuvan muissakin rooleissa nähdään pääasiassa tuttuja Hollywood-veteraaneja. Stara antoi elokuvalle neljä tähteä.