Rähinää jo täydet kymmenen vuotta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tunnetuin hiphop-ryhmittymä, Rähinä Records, perustettiin Helsingissä kymmenen vuotta sitten. Kavereita yhdistänyt intohimo hiphop-kulttuuriin ja rap-musiikkiin toimi yhdistävänä tekijänä, kun joukko nuoria loi pohjaa Suomalaisen rap-musiikin läpilyöntiä varten.

Samasta porukasta on ponnistanut listamenestykseen muiden muassa Elastinen, Kapasiteettiyksikkö, Iso H ja Asa, jotka ovat yhdessä ja erikseen julkaisseet parikymmentä merkittävää albumia. Levy-yhtiönä Rähinä Records on toiminut viisi vuotta ja työ sekä hupi yhdistyvät vahvasti edelleen tulevaisuudessa.

Tänä vuonna yhtiöltä on odotettavissa esimerkiksi Kapasiteettiyksikön kokoelmalevy ja kiertue sekä Fintelligens-yhtyeen kovasti odotettu paluu. Lisäksi Rähinä järjestää Sikamaanantai-nimistä hiphop & rnb -klubia joka maanantai Redrum-yökerhossa.

Parhaillaan Rähinä Records kerää erityisesti Kapasiteettiyksikkö-yhtyeeseen liittyvää kuvamateriaalia tulevaa kokoelma-albumia varten. Valokuvia pyydetään lähettämään sähköpostissa osoitteeseen ky_at_rahina.com kuvaajan tietojen kera. Kuvia tullaan mahdollisesti käyttämään albumin kuvituksessa, bändin nettisivuilla sekä musiikkivideossa.

Parhaat kuvat palkitaan tuotepalkinnoin.