Yves Larock : Rise Up

Singlet · Stara.fi

Taannoisten Funkstar Deluxen ja Bob Sinclarin viimeisimpien tanssihittien vanavedessä kulkee nyt myös Yves Larock, joka tanssittaa vuorostaan jamaikalaisvaikutteisella dancepopilla. Miehen single Rise Up onkin erittäin tyylikäs ja toimiva tanssipaketti.

Housetunnelmaisen kappaleen koukku löytyy kertosäkeen sijaan taustan yksinkertaisesta kielisoittimesta, joka voisi olla vaikkapa sitra. Onnistuneen teeman lisäksi tarvitaan enää bobsinclarmaista vokaali-iloittelua ja onnistunut tuotanto. Ne palaset ovat onneksi loksahtaneet tällä raidalla kohdalleen.

Kokonaisuutena Yves Larockin Rise Up on selvää hittikauraa klubien ja yökerhojen housesettien alkupäähän. Tästä kappaleesta on hyvä jatkaa tunnelman ja biitin nostattamista kohti tiukempia sfäärejä. Singleltä löytyy myös erittäin toimivia – ja tietenkin tiukkoja – houseremiksejä esimerkiksi Paul Ringonilta ja Harry Choo Choo Romerolta. Erityisesti Paul Ringon versio on täyden viiden tähden arvoinen.

Pisteet 5/5