Todistajat: Diddy hakkasi miehen Oscar-jatkoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Sean ”Diddy” Combs sai jo viime vuonna pahoinpitelysyytteen, jossa hänen kerrotaan hakanneen miehen viime vuoden Oscar-juhlien jatkoilla 25. helmikuuta. Nyt asiassa on edetty silminnäkijöiden kertomusten osalta.

Todistajat kertoivat keskiviikkona, että Diddy hyökkäsi Gerard Rechnitzer -nimisen miehen ja tämän tyttöystävän kimppuun. Heidän mukaansa Diddy hyökkäsi täysin yllättäen ilman syytä. Välikohtaus tapahtui Roosevelt hotellissa sijaitsevan Teddys-ravintolan edessä.

Tähden kerrotaan lyöneen uhriaan, joka kaatui iskun voimasta päin takana ollutta taksia, silminnäkijät kertovat. Lyönnin jälkeen hän yritti vielä sylkäistä toisen miehen päälle. Diddyn asianajajat ovat ilmoittaneet, että haaste on täysin perusteeton. Stara kertoi viime vuoden syyskuussa, että Diddyn sormus voi olla asiassa ratkaiseva todiste.