Brick & Lace : Never Never

Singlet · Stara.fi

Jamaikalainen sisaruspari Brick & Lace nousi viime kesänä hittilistojen kärkeen upealla Love Is Wicked -hitillään. Nyt single saa seuraajan samalta esikoisalbumilta lohkaistusta Never Never -singlestä.

Kappale ei kuulu albumin parhaimmistoon, mikä aiheuttaakin hieman ihmetystä singlevalinnan suhteen. Toisaalta seuraavaksi singleksi onkin jäljellä vielä monta hyvää ehdokasta.

Never Never on leppoisa r&b-ralli duon tutuilla jamaikalaisvaikutteilla höystettynä. Kappaleen koukku löytyy kertosäkeestä, joka on varsin toimiva ja yksinkertainen. Taustallakin rullaa äärimmäisen kevyt ja yksinkertainen Timbaland-opein rakennettu pohja.

Singlellä on mukana myös kappaleen remix, jonka vokaaleissa vierailee Cham. Edeltäjänsä kaltaista suurta tanssihittiä tästä kappaleesta ei saada, mutta radiosoittoa on varmasti luvassa Love Is Wicked -hitin ansiosta.

Pisteet 3/5