Jackass-tähti Don Vito sai lisää vankeutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jackass-sarjasta tuttu Don Vito, oikealta nimeltään Vincent Margera, sai viime kuussa pitkän tuomion lapsiin kohdistuneesta seksuaalisesta ahdistelusta. Nyt kakku on kasvanut uudella tuomiolla.

Don Vito tuomittiin nimittäin perjantaina kokaiinin hallussapidosta kahdeksi vuodeksi ehdonalaiseen vankeuteen. Syyllisyytensä myöntänyt tähti on ollut huumevieroituksessa joulukuusta 2006 saakka, eikä ole puolustuksen mukaan sen jälkeen käyttänyt huumeita, Access Hollywood kertoo.

Syytteiden takia Don Viton hahmo jouduttiin leikkaamaan pois Jackass -elokuvasta ja Viva La Bam -televisio-ohjelmasta. Vincent “Don Vito” Margera nähtiin pari vuotta sitten myös Suomessa, kun Viva La Bam -ohjelmaa kuvattiin muiden muassa Ruisrockissa.