James McAvoy ajaa tonnin autolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden parhaan elokuvan pysteistä monissa tilaisuuksissa kisaavan Sovitus -elokuvan päätähti James McAvoy ei leveile rahoillaan siviilielämässään.

Hän nimittäin asuu Anne-Marie Duff näyttelijävaimonsa kanssa hyvin vaatimattomassa pienessä kaksiossa Lontoossa. Asunto sijaitsee tavallisella kerrotaloalueella Stroud Greenissä, kaukana Lontoon julkkispiirien suosimilta asuinalueilta, Daily Mail kertoi tänään.

Lisäksi pariskunnan ajoneuvona on kymmenen vuotta vanha pieni Nissan Micra, jonka arvo on noin tuhat euroa. Kuva menopelistä löytyy tästä.

James McAvoy on ehdolla muiden muassa arvostetun BAFTA-palkinnon saajaksi parhaasta miespääosasta Sovitus-elokuvassa, jossa nähtiin hänen lisäkseen myös Keira Knightley ja lapsitähti Saoirse Ronan. Koko kolmikon haastattelu on nähtävissä Staran videopodcastina tästä!