Basshunter jatkaa brittilistan ykkösenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Todellisen jymy-yllätyksen Britannian arvostetulla singlelistalla viime viikolla tarjonnut Basshunter jatkaa vielä toisenkin viikon listaykkösenä. Hänen takanaan ovat edelleen muiden muassa Rihanna ja Britney Spears.

Soultähti Adelen veikattiin kampeavan Basshunterin tällä viikolla listan ykköstilalta kappaleellaan Chasing Pavements, mutta toisin kävi. Vuoden 2006 kesähitti Boten Anna säilytti hienon listasijoituksensa kappaleen englanninkielisellä versiolla nimeltä Now You’re Gone. Adele joutui tyytymään kakkossijaan ja Britney Spears jäi kolmossijalle kappaleellaan Piece Of Me.

Albumilistan puolella suurin yllättäjä oli Mika, jonka Life In Cartoon Motion -albumi nousi sijalta 50. listan seitsemänneksi. Rocksinglelistalla Nightwish on sijalla 18. kappaleellaan Amaranth ja HIM sijalla 19. kappaleellaan The Kiss Of Dawn. Apocalyptican I’m Not Jesus on saman listan sijalla 24.